Hilda

Whoopie!!
Imorrn blire sälja fryspåsar och BAKA!! Jag ska baka Whoopies och cake pops;) Mamma fråga mig idag om varför dom heter whoopies, inte visste jag de men mamma hade tagit reda på de, Längre bak i tiden i amerika eller england (tror ja de va) så bakade mammor whoopies och la dom i barnens lunchlådor. sen när barnen skulle äta lunch och dom såg kakan sa dom "whoopie!!" Och whoopie betyder ju jippi på engelska, amerikanska. Det är därifrån man har fått namnet:)
skoter
Nu ha man kört skoter i typ två dagar!! Askul! Och i förrgår (tro ja de va) så snöa de och de snöa, vi skotta snö och vi trampe ve skotern, och sen så gick vi in och fika, och sen for vi på badhuset!! Kul, några klasskamrater va där, och de va så skönt att bubbla. Längesen jag ens va på badhuset, (förrutom igår då;) Idag kom pappa hem, han va borta sen igår för han jobba borta, va nått tråkigt möte som varade i två dagar. Sålde lite plastpåsar idag, fråga minst tio stycken och de va två som köpte.... resten va inte hemma och en del ville inte ha :( men ringde mormor och morfar och dom ska köpa, också morbror. Nu ikväll tog vi in lite ved i källaren så vi kan elda och må gött;) Då kan jag äntligen duscha längre!!! Jippi!! annars om alla ska duscha så duscha jag t.ex. först, då få man duscha snabbt... och man vill inte duscha sist heller för då e de inte så kokhett vatten.. :(  Men nu äre de. Tro jag ska ta ett bad nu. För några veckor sen köpte jag ju badbomber XD sånna där små hjärtan som lukta vanilj, de e ju kul med sånt där, tyck jag iallafall, Om det är någonting ni vill att jag blogga om, eller nåt så kommentera hjärna :)
cupcakes året runt?!
Varit ute för nån timme sen. hunnit duscha och se lite tv. Idag skulle min lillasyster Elin på nån tjejkväll, hon ba " Hilda! du måste hjälpa mig att göra cupcakes" och de gjorde jag också, sen sa hon "jag kom på att Nora inte tål dom hära... hon tål inte mjölk... " Nähä, tänkte jag då. men som tur var de bara en som inte tål dom. Sen sa Elin " och jag kom på en till sak, Matilda tål dom ju inte heller.... " Så då sket vi i och bjuda på sånna!! Hade hellre bakat nåt annat än cupcakes. känns så utnött just nu... skulle kunna baka nåt från Hembakat. Det är en skitbra bak tidning! Älskar den. Där står det reportage om t.ex. nån tjej som bakar praliner och att hon smakar på varena sort hon gör. sen kan de handla om en gubbe som älskar att baka "hårda" kakor, alltså typ som småkakor. som tur e så är folk olika. Hade alla tyckt om att baka cupcakes hade det ju inte varit nå roligt att baka cupcakes, för då hade det varit de enda folk hade fått äta till lunch, fika, middag, kvällsfika och frukost. Äckligt!!