Hilda

En stoorn låa;)
Imorn blire fjälle. Däruppe är internet på -68 så jag kommer inte kunna blogga nånting... :) jaja, om jag hinner/orkar ska jag ta upp kameran och fota lite;) hoppas de blir bra bilder i alla fall.. japp. pappa köpte massa smällare igår tro ja de va, och på kvällen så ringde dom från stället han köpt dom på och sa att vi vunne en stoorn låa smockad med smällare!! Helt otroligt;) haha;) blir i alla fall kul på måndag kväll;)
Jersey Shore
jahapp! satt uppe till två inatt och såg Jersey shore;) de är såå bra!! och nackdelen med de va då att jag sov bort halva dan -_-" vakna tolv ida...... brukar annars kliva upp nio halv tio elr nått. men inte nu längre. imorn blire fjälle. smälla smällare om nån dag och bara hare gött;)
Äre bara jag som längtar?
Sitter och ser Jersey shore, brukar inte se de ,men nu vare asmånga avsnitt så de e lika bra;) Skitbra äre ju, lite problem hit och dit menmn;) har iallafall varit friskae idag. Snorig, hosta och allt anna t skit hade jag igår men idag vare nästan ingenting. Skönt! vill fara å shoppa<3 ;) men tror jag ska spara ett tag och beställa om nån månad elr två;) Hitta ett par rosa stövletter, skitsnygga!  men jag vet inte. Kankse lite somrigt. Jag har ju två högklackade men de e ju så kul att ha nå å välja bland!! ;) shoppa shoppa!!<3 ibland önska man ju att man bodde i sthlm elr umeå ;) gå utanför döra så har du hela garderoben där, nästan;) kostar lite då men iallafall. Längtar så fruktansvärt mycket till gymnasie. Kunna se annat och träffa nytt folk. Att hamna i en ny klass där man inte känner någon kan kännas lite jobbigt, men efter några dagar kommer de å bli bättre, hoppas ja;) Tänk å kunna ha ansvar för "allt". Inte allt och allt men t.ex köpa mat, handla kläder, Shoppa<3!! ;) Nu när man inte går i gymnasie känns det som att man inte är på väg att bli de man vill bli. Men då man väl utbildar sig på ett gymnasium kommer det kännas som att det är de här jag vill bli, det finns lärare som kan just de här, och jag är på väg att bli konditor. fatta den dagen man står där. inför sin klass. undrar vilka alla är. vad dom heter. när vi slutar. lekioner och allt annat! haha;) jaå... vilka framtidshopp;) Äre bara jag som längtar?
Bjuder på en sne bild;) igen...